Ланчі в Києві


Актуальне меню обідів в Сімї'і ресторанів Дмитра Борисова
  • Barsuk
    128 грн
    Час: з 12:00
    Вівторок: суп з судака, плов з яловичиною, компот, хліб                          
  • Любчик
    129 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: суп мінестроне, курячі котлети з картопляним пюре, крем-брюле, узвар, хліб
  • Канапа
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: овеча бринза, салат зі свіжої капусти, салат з буряка з бринзою та горіхами, бограч, запечений на вугіллі судак з грибами у вершках, морс, хліб
  • Oxota na ovets
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: рол з вугрем, бургер-рол з яловичиною та сирним соусом, цитрусовий лимонад, хліб
  • Crab's burger
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: шопський салат, чізбургер з картоплею фрі, Pepsi, хліб
  • РИБАLOVE
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: шопський салат, чізбургер з картоплею фрі, Pepsi, хліб
  • RONIN
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: кукурудзяний суп з креветкою, рол з лососем та сиром Філадельфія, ягідний компот
  • Остання Барикада
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: червоний борщ зі сметаною та здобною булкою, вареники з м’ясом козеня, компот  
  • Бессарабія
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: рибацька юшка з пстругом та раками, смажена ставридка з картоплею, компот  
  • Chicken Kyiv
    98 грн
    Час: 12:00-15:00
    Вівторок: паштет з курячої печінки з двома видами хлібу, червоний борщ зі сметаною, шніцель з маринованої курячої грудки, узвар  
  • Ватра
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: червоний борщ зі сметаною, паштет з курячої печінки з хлібом / курячий бульйон з локшиною, хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами / філе скумбрії гриль, бограч з копченостями та кістковим мозком; кава, чай, морс, узвар або вино Private Label                                                
  • Канапка бар
    89 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: форшмак по-одеськи з обсмаженим хлібом та двома видами масла, вареники з картоплею та сметаною, домашній лимонад або келих вина Private Label
UP